Hoe kun je Woudklank steunen?

Woudklank wil zo veel mogelijk financieel onafhankelijk zijn. Met eigen inkomsten waar dat kan en bijdragen van derden waar dat moet. Omdat gemeentelijke subsidie steeds minder beschikbaar is, wordt het werven van donateurs en sponsoren belangrijker. Wat zijn de mogelijkheden om ons te steunen?

Donateur worden

Om donateur te worden, hoef je geen lid te zijn van Woudklank. Je steunt ons financieel met een jaarlijkse gift. Deze inkomsten gebruiken we onder andere voor het aanschaffen en onderhouden van onze instrumenten en het huren van de repetitieruimte.
Wat mooi meegenomen is bij het donateurschap: je krijgt korting op de entreeprijs voor ons jaarlijkse concert. Donateur worden kan al vanaf € 10 per jaar. Meld je hier aan, meld je af of wijzig je gegevens als donateur.

Donateursformulier

Vul onderstaand formulier in voor het aanmelden als donateur, afmelden als donateur of wijzigen van gegevens


  Wij incasseren jaarlijks in de maand augustus. Een formulier voor automatische incasso volgt na aanmelding.

  Wij verwijderen jouw gegevens uit ons bestand. Je (eventuele) automatische incasso stoppen wij per de eerstvolgende mogelijkheid. Bij afmelding na 1 januari zal het toegezegde bedrag van dat jaar nog wel geïnd worden.

  Bedankt voor je donateurschap de afgelopen jaren!


  Geef in onderstaand bericht je specifieke wijziging door.

  Activiteiten of acties sponsoren

  Onze activiteiten, optredens en acties zijn mogelijk dankzij bijdragen in geld of in natura van ondernemers. Als dank doen we hier graag iets voor terug in de vorm van publiciteit.

  Wil jij onze vereniging ook financieel ondersteunen? Er zijn verschillende mogelijkheden, bijvoorbeeld door te adverteren op onze website en in de digitale nieuwsbrief. Neem contact op met het bestuur via de contactpagina.
  Bekijk hier welke bedrijven ons in 2024 ondersteunen:

  Giften aan Woudklank

  Onze vereniging steunen kan ook met een eenmalige gift. Maak hiervoor gebruik van het volgende bankrekeningnummer: NL58 INGB 0004887097 t.a.v. muziekvereniging Woudklank.

  Bij vragen neem contact op met penningmeester Jorien Meuleman via penningmeester@woudklank.nl.

  Wil je meer weten over Woudklank?