Open repetities: welkom!

In de maand januari houden we open repetitieavonden. Deze zijn bedoeld voor iedereen die overweegt om een blaas- of slagwerkinstrument te leren spelen, iedereen die graag in een orkest wil spelen of de muzikale draad na lange tijd weer op wil pakken.

Tijdens de open repetitieavonden kunnen geïnteresseerden meespelen met hun eigen instrument. Alleen komen luisteren en verdere informatie inwinnen bij de bestuursleden is ook mogelijk. De open repetities van de slagwerkgroep zijn op maandag 8, 15 en 22 januari van 19.15 tot 20.45 uur. Voor het opleidingsorkest, bedoeld voor beginnende muzikanten (zowel kinderen als volwassenen) vinden deze plaats op donderdag 11, 18 en 25 januari van 18.15 tot 19.15 uur. En bij het harmonieorkest (voor geoefende muzikanten) is iedereen welkom op donderdag 11, 18 en 25 januari van 19.30 tot 21.45 uur. De repetities vinden plaats in basisschool Het Groene Hart, Schoolbrink 1 in Zuidwolde.

Iedereen is van harte welkom. Speel je klarinet, dwarsfluit, fagot, saxofoon, trompet of hoorn, of wil je dit leren spelen, reageer dan zeker. Met name aan deze instrumenten heeft de vereniging veel behoefte.

Bij interesse graag aanmelden via contactpagina van deze website, in verband met de uit te delen muziek en eventueel een instrument.

Verder met ons kennismaken?